Βιοκαθαρισμός & Απολύμανση Στρώματος

Βιοκαθαρισμός & Απολύμανση Στρώματος

Τα στρώματα μας αποτελούν εστία μικροοργανισμών οι οποίοι ευθύνονται για πολλές ασθένειες που μας ταλαιπωρούν στη καθημερινότητα μας –άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ημικρανίες, αλλεργίες και πολλά άλλα. Οι μικροοργανισμοί αυτοί, όπως είναι τα ακάρεα, οι μύκητες, τα βακτήρια, είναι αόρατοι με γυμνό μάτι και φωλιάζουν βαθιά μέσα στα στρώματα και τους καναπέδες μας και η απομάκρυνση τους καθίσταται δύσκολη με απλές καθημερινές οικιακές μεθόδους – τίναγμα, χρήση ηλεκτρικής σκούπας κ.α.

O Βιο-καθαρισμός των στρωμάτων και των καναπέδων με τη μέθοδο της παλμικής αναρρόφησης και η ταυτόχρονη απολύμανση με υπεριώδη ακτινοβολία UVC (χωρίς χημικά) αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο στο καθαρισμό των στρωμάτων έναντι άλλων μεθόδων (π.χ καθαρισμός με ατμό, βιολογικός καθαρισμός κ.α) οι οποίες αντί να εξουδετερώνουν, λόγω της θερμότητας και της υγρασίας που παράγουν, ουσιαστικά θρέφουν τους μικρο-οργανισμούς που αναπτύσσονται εσωτερικά των στρωμάτων και τους πολλαπλασιάζουν.

Αντιθέτως με την διαδικασία της παλμικής αναρροφήσεως επιτυγχάνεται η πλήρης απομάκρυνση όλων των μικροοργανισμών χωρίς να ανακυκλώνεται η σκόνη και να επιμολύνεται το δωμάτιο. Παράλληλα η υπεριώδης ακτινοβολία UVC απολυμαίνει το στρώμα –πάντα χωρίς χημικά– και επιβραδύνει την ανάπτυξη και επανεμφάνιση των βλαβερών μικροοργανισμών για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι εφαρμογές πραγματοποιούνται με ευθύνη ειδικού επιστήμονα (Επόπτης Δημόσιας Υγείας) της εταιρείας μας και Γεωπόνου, ενώ στο τέλος της εφαρμογής παραδίδεται Πιστοποιητικό Εργασιών.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος για όλες τις υπηρεσίες μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Χρειάζεστε και άλλη υπηρεσία;

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας:

Πελάτες που μας εμπιστεύονται