Οικολογικές Μέθοδοι Καταπολέμησης Εντόμων & Τρωκτικών

Οικολογικές Μέθοδοι καταπολέμησης Εντόμων & Τροκτικών

Εφαρμογή οικολογικών μεθόδων καταπολέμησης εντόμων, όπως είναι τα εντομοαπωθητικά σκευάσματα , οι τροφικές και φερομονικές παγίδες και οι συσκευές παγίδευσης ιπτάμενων εντόμων με ανταλλακτικές κολλώδεις.

Ακόμη και μια απλή απεντόμωση σε ένα χώρο πρέπει να διέπεται από συγκεκριμένες αρχές και κανόνες. Πρώτο και σημαντικότερο βήμα είναι η μέτρηση επικινδυνότητας, δηλαδή το είδος και το στάδιο βιολογικού κύκλου του παρασίτου, το μέγεθος προσβολής, ο περιβάλλων χώρος, αν υπάρχουν μωρά και ζώα στο χώρο, άνθρωποι με επιβαρυμένη υγεία. Αφού ελεγχθούν όλα αυτά και καταγραφούν αποφασίζεται το κατάλληλο πρόγραμμα καταπολέμησης που αρμόζει στην εκάστοτε περίπτωση.

Ειδικά μάλιστα σε επιχειρήσεις  που οι ανάγκες είναι μεγαλύτερες και η φήμη και το κύρος τους είναι άμεσα συνδεδεμένα με τον τρόπο διαχείρισης και καταπολέμησης των παρασίτων πόσο μάλλον σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος η  ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ εγγυάται 100% αποτέλεσμα στην εξάλειψη του προβλήματος, αλλά και το βασικότερο μεθόδους πρόληψης.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος για όλες τις υπηρεσίες μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Χρειάζεστε και άλλη υπηρεσία;

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας:

Πελάτες που μας εμπιστεύονται