Η εταιρεία μας

Σύντομο Ιστορικό

Η οικογενειακή επιχείρηση Αντρακόιλ Ελλάς, με εμπειρία του ιδιοκτήτη της Κωνσταντίνου Σταυρόπουλου, από το 1971 στον τομέα των απολυμάνσεων, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1981 με έδρα την Αθήνα.

 Το 1999 μετά από 18 χρόνια έρευνας, εξειδίκευσης και πολύχρονης εμπειρίας στον χώρο, η επιχείρηση περνά στα χέρια των νεότερων μελών της οικογένειας, που τολμούν τον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού, ενώ επεκτείνουν τις δραστηριότητες της και σε άλλους τομείς παροχής υπηρεσιών.

Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά, στην εποχή της ταχύτητας και της πληροφορίας, ευέλικτοι και ενθουσιώδης μετράμε χρόνια και πελάτες. Πελάτες που γρήγορα εισπράττουν το θετικό αποτέλεσμα της σωστής εσωτερικής μας οργάνωσης αλλά κυρίως του ταλέντου μας.

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ στελεχωμένη από νέους και έμπειρους ανθρώπους με δημιουργική διάθεση, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις από το σχεδιασμό ενός προγράμματος εφαρμογών απολύμανση έως την υλοποίηση του.

Επώνυμες βιομηχανίες, αλυσίδες καταστημάτων, ξενοδοχειακές μονάδες, δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και χιλιάδες πολυκατοικίες στην Αθήνα, μας εμπιστεύονται την απολύμανση των χώρων τους.

Καταφέραμε να κάνουμε την απολύμανση σε οποιοδήποτε χώρο, μια διαδικασία εντελώς ακίνδυνη και διακριτική.

Ξεχωρίζουμε με την εμπειρία, τον κατάλληλο εξοπλισμό, την συνεχή ενημέρωση, την ποιότητα, την ταχύτητα και τις λογικές τιμές.

Εκεί που άλλοι παραιτούνται, η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ συνεχίζει για το αποτέλεσμα που θα κάνει τη διαφορά.

Πιστοποιήσεις και Συνεργασίες

Μερικοί από τους πελάτες μας

Γιατί να μας επιλέξετε;

Πιστοποίηση & Διασφάλιση Ποιότητας:

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Εγγύηση αποτελέσματος για όλες τις υπηρεσίες μας