Βιο-καθαρισμός στρωμάτων

Ένας επικίνδυνος μικρόκοσμος στο Στρώμα σας

Είμαστε Πιστοποιημένοι με
✓ ISO 9001-2015
✓ ISO 14.001
ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ

Αντιμετωπίζουμε ένα πρόβλημα που συχνά παραβλέπετέ αλλά έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία και στη διάθεσή σας: την εστία μικροοργανισμών που κατοικούν τα στρώματα και τους καναπέδες σας.

Μικροοργανισμοί, όπως τα ακάρεα, οι μύκητες και τα βακτήρια, είναι αόρατοι με γυμνό μάτι , έχουν όμως τη δυνατότητα να προκαλέσουν πολλά προβλήματα υγείας, όπως άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, αλλεργίες και σε αρκετές περιπτώσεις μπορούν να δημιουργούν ημικρανίες.

Η υπηρεσία μας περιλαμβάνει βιοκαθαρισμό στρωμάτων και καναπέδων με τη μέθοδο της παλμικής αναρρόφησης σε συνδυασμό με απολύμανση υπεριώδης ακτινοβολίας UVC, χωρίς τη χρήση χημικών.

Αυτή η μέθοδος είναι πιο αποτελεσματική από άλλες μεθόδους, όπως ο καθαρισμός με ατμό ή ο βιολογικός καθαρισμός, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν ανάπτυξη και πολλαπλασιασμό των μικροοργανισμών λόγω της θερμότητας και της υγρασίας που παράγουν.

Με την παλμική αναρρόφηση, επιτυγχάνουμε την πλήρη απομάκρυνση όλων των μικροοργανισμών, χωρίς να ανακυκλώνεται η σκόνη και να επιμολύνεται το δωμάτιο.

 

Παράλληλα, η υπεριώδης ακτινοβολία UVC απολυμαίνει το στρώμα, χωρίς χημικά, και επιβραδύνει την ανάπτυξη και επανεμφάνιση των βλαβερών μικροοργανισμών για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακάρεα : ένας αόρατος εχθρός
Αποτελούν τη Νο 1 πηγή πρόκλησης αλλεργιών

Τα οφέλη της υπηρεσίας μας είναι πολλαπλά:

  1. θα απολαύσετε τον ύπνο σας σε ένα υγιές και καθαρό περιβάλλον.
  2. θα απαλλαγείτε από ασθένειες που επιβαρύνουν την υγεία σας.
  3. θα εξοικονομήσετε χρήματα, καθώς ο βιο-καθαρισμός βοηθά το στρώμα σας να αντέχει στο χρόνο.

Τέλος, με τον βιο-καθαρισμό των στρωμάτων και καναπέδων σας, προσφέρουμε έναν παρασιτολογικό έλεγχο από το εξειδικευμένο συνεργείο μας, για να κοιμάστε ήσυχοι!

Υπηρεσίες και για επαγγελματικούς χώρους

Σε μία εποχή που τα προβλήματα με κοριούς ολοένα και αυξάνονται ο Βιο-καθαρισμός και η απολύμανση σε συνδυασμό με ένα παρασιτολογικό έλεγχο από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό είναι ιδανικές λύσεις πρόληψης και έγκαιρης αντιμετώπισης του προβλήματος.
Παράλληλα οι πιστοποιημένες εργασίες Βιο-καθαρισμού και απολύμανσης σας παρέχουν
Α) την εγγύηση που χρειάζεστε σε περίπτωση παραπόνων ή υγειονομικού ελέγχου καθώς οποιαδήποτε επιμόλυνση ανθρώπου από το στρώμα οφείλεται σε νέα πηγή και δεν φέρει καμία ευθύνη το ξενοδοχείο σας,
Β) την απαραίτητη πιστοποίηση στην διαδικασία κατάταξης των Ξενοδοχείων σε αστέρια. Όπως ήδη γνωρίζετε σύμφωνα με την Τροποποίηση της υπ’ αρ. 216/08.01.2015 απόφασης Υπουργού Τουρισμού «Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών και βαθμολογούμενων κριτηρίων για τα ξενοδοχεία και κατάταξη αυτών σε κατηγορίες αστέρων» (Β’ 10), ο καθαρισμός των στρωμάτων σε ετήσια βάση κρίνεται υποχρεωτικός.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να απολαύσετε τα οφέλη του βιο-καθαρισμού στρωμάτων. Κάντε το πρώτο βήμα για έναν πιο υγιεινό και ασφαλή ύπνο, απαλλαγμένο από τους αόρατους εχθρούς που κατοικούν τα στρώματα και τους καναπέδες σας.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας για να παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας ένα πιο υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος για όλες τις υπηρεσίες μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Χρειάζεστε και άλλη υπηρεσία;

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας:

Πελάτες που μας εμπιστεύονται