Παρασιτολογικοί Έλεγχοι

Παρασιτολογικοί Έλεγχοι

Η ΑΝΤΡΑΚΟΪΛ ΕΛΛΑΣ έχει καταστεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες της χώρας στον παρασιτολογικό έλεγχο σε επαγγελματικούς χώρους, και σε συνεργασία με όλων των ειδών τους πελάτες μας, δίνει τις πιο αποτελεσματικές λύσεις  για τις ανάγκες τους.

H πολύχρονη εμπειρία μας στο  PEST CONTROL  μας επιτρέπει την διενέργεια  εντομολογικών  και παρασιτολογικών  ελέγχων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους, αφού για πάνω από 40 χρόνια, κατέχουμε ηγετική θέση στις  υπηρεσίες παρασιτολογικού ελέγχου στην Ελλάδα.

Οι εντομολόγοι μας  αναγνωρίζουν  το είδους των εντόμων και την έκτασης της προσβολής καθώς  με την εμπειρία τους γνωρίζουν άπαντα τα είδη των εντόμων δημόσιας υγείας, τις συνήθειές τους, το στάδιο ανάπτυξης τους, την ύπαρξη φωλιών και το μέγεθος του πληθυσμού τους.

Έχουμε αναπτύξει μεγάλη τεχνογνωσία και σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο διαθέτουμε υπηρεσίες ασυναγώνιστης ποιότητας για να διατηρούμε τους χώρους σας απαλλαγμένους από παράσιτα, παραδίδοντας τις απαραίτητες γραπτές βεβαιώσεις.

Παραδίδουμε αναλυτική έκθεση με προτάσεις για την καλύτερη παρασιτολογική φροντίδα των χώρων.

 Προσφέρουμε γραπτή εγγύηση για το αποτέλεσμα που διασφαλίζει  τη ποιότητα που προσφέρουμε και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε με τους πελάτες μας .

Στοιχεία επικοινωνίας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας

Γραπτή Εγγύηση Αποτελέσματος για όλες τις υπηρεσίες μας, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος!

Χρειάζεστε και άλλη υπηρεσία;

Ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας:

Πελάτες που μας εμπιστεύονται